Feig hatsk imam

Terroristen Mulla Krekar, som krenker menneskerettigheter til frokost, klager nå Norge inn for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg på grunn av behandlingen han har fått i Norge. Snakk om å kaste stein i glasshus.

Jeg bryr meg ikke om folks reaksjoner, sier Mulla Krekar. Og det er jo tydelig når vi vet at han er en terrorist som oppfordrer til drap på vestlige. Nå er han tydeligvis lei av Norge og vil til Irak for å fortsette sin jihad mot vesten der. De fleste vil nok ønske han god tur, men jeg syns vi skal fortsette å ha han i husarrest, bare at han må få enda mindre frihet. Jeg tror egentlig at Krekar fortjener 21 års fengsel og 150 års sikring, til verdens sitt beste.

Men hvorfor ikke bare sende han til USA? I USA vil han bli sendt rett til Guanatanamo, og der vil de sikkert lære han hva som skjer når man dreper uskyldige i allah's navn. Og ta å rydd opp i moskeene her i Norge samtidig. Det er mullaene som holder liv i terror faenskapet. Moskeen er det siste stedet en selvmordsbomber oppholder seg før han sprenger seg selv og uskyldige i luften.

Det er på tide å rydde opp nå. Politiet pleier å ha "uro aksjoner" rettet mot narko miljøet. Jeg kan ikke se at noen grunn til at "terror miljøet" skal slippe billigere unna. Stor aksjon mot moskeene NÅ!

Norwegian jihad

24 kommentarer:

Anonym 5. august 2008 kl. 09:46  

"Jeg saksøker Norge for å sjekke om jeg har fått alle de rettigheter jeg har krav på."
Min gode terrorist Krekar: DU HAR IKKE KRAV PÅ EN DRITT!!!
Kom deg tilbake til Irak og kjemp for din sak der, men det er du vel for feig til.

Anonym 5. august 2008 kl. 10:01  

Jeg skal feire med det norske flagg til topps når denne mannen forlater landet mitt!!!

Kristian 5. august 2008 kl. 10:10  

jeg er enig i både innlegg og kommentarer her. Hva om det skjedde et "uhell" og Kreket plutselig døde??

Anonym 5. august 2008 kl. 10:35  

Se til helvete å kom deg ut av vårt vakre land! Vi ble kvitt tyskerne skal vel faen bli kvitt deg også!

Anonym 5. august 2008 kl. 10:38  

Hva i h er det gjør at vi ikke kan sende kreket tilbake til det helvete han har vært med på å lage til i Irak?

Anonym 5. august 2008 kl. 10:43  

hva skjer med lille norge når han drar herfra da?? er vi neste mål??
vil seff han han ut herfra jeg som di fleste andre, men mon tro om det er noe av det lureste vi gjør... !!??


RR

Anonym 5. august 2008 kl. 11:31  

Enda bra at Dagbladet legger ut linker til blogger hvor ordet er fritt. For selv er de så feige at de ikke tør legge noen kommentarmulighet under slike artikler, av redsel for at det kunne komme kommentarer de anser som "rasisme".

Mullakreket bør snarest ekspederes på enveisbillett til Irak, uavhengig av hvilken del av landet han opprinnelig kommer fra. Vi har ikke behov for å fø på slik dritt her.

Anonym 5. august 2008 kl. 12:52  

Som rettsstat har Norge forpliktelser i forhold til internasjonale konvensjoner såvel som det verdigrunnlag en rettsstat bygger på. Om Krekar ikke deler dette verdiene er det irrelevant, å tilsidesette menneskerettslige hensyn vil i så fall bare være å synke ned på hans nivå. Hva Krekar eventuelt har krav på vil domstolen i Strasbourg legge føringer for på en uhildet måte.

Og før gnålet begynner; jeg er høyrelibertarianer og antisosialist.

IL

Anonym 5. august 2008 kl. 13:18  

Wow, du høres rimelig fjern ut.

Hils alle dine venner i Vigrid.

Anonym 5. august 2008 kl. 13:20  

Wow, du høres ut som en islamofil.

Hils alle vennene dine i Ansar al islam.

Anonym 5. august 2008 kl. 13:35  
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym 5. august 2008 kl. 13:39  

Rasistiske kommentarer eller kommentarer som oppfordrer til vold og/eller kriminalitet, slettes.

Anonym 5. august 2008 kl. 13:41  

Krekar er en taper og en feiging. Han har tapt ansikt for hele verden, og har ingen verdighet igjen. Jeg pisser på navnet ditt Krekar, jeg pisser på deg! Du er en jævla feiging som jeg håper amerikanerne får tak i. Jeg håper adressen din og vanene dine blir gitt som ett tips til CIA, slik at du blir fjernet for godt. Og INGEN kommer til å savne deg din forbanna halvape!

Anonym 5. august 2008 kl. 14:52  

Stakkars mann!! Ikke fått det han har krav på.. Er ikke mange enkelt personer som har fått så mye av oss skattebetalere i Norge. Send heller Krekar ut av landet..helt til sitt eget hjemland. Skal tro om Krekar klager da..neppe!!Tror kanskje Norge må vurdere innvandrer og "kjeltring"politikken sin litt.Her er det jo fritt frem så lenge en ikke er nordmann. fyttikatta..ikke bra!!!

Anonym 5. august 2008 kl. 15:35  

Krekar er vel ikke noe verre enn f.eks Bondevik, Israel og USA, Og jeg gir i grunn blaffen i hva den mannen har gjort når politikerne i denne saken har rasert rettssikkerheten til samtlige nordmenn.

Vi kan akkurat som Krekar sitte et helt liv i forvaring uten at engang høyesterett får vite anklagene. Slik sett er Krekar svært så viktig for oss alle.

Hvilke løgnere trillet politikerne våre rundt lillefingrene, Og samtidig raserte demokratiet vårt?

Men nordfjottene har som vanlig ikke skjønt noenting og kaster seg med mobben.

Anonym 5. august 2008 kl. 17:09  

Krekar er en fjott. Her er en mann som har utnytta flere hull i norsk bidragshjelp for pengestøtte, advokathjelp og hva annet er.
Disse folka får penger regelrett kasta etter seg bare de trør foten innenfor sosial kontorene.
Jeg er blakk selv. eier ikke nåla i veggen, og får ikke sosialhjelp i det hele tatt fra MIN egen stat. Men invandrere derimot, de får ALT!!! Det er så jævla urettferdig for meg som aldri har søkt sosialhjelp før som ikke får noe som helst når man trenger.. Er kassa øremerket invandrere eller..
Norge trenger en total utrensking av disse folka som sprer vold, frykt og terror innenfor våre grenser. vi trenger det NÅ!!

Anonym 5. august 2008 kl. 18:44  

21 års fengsel og 150 års sikring er vel heller litt urealistisk. 171 års forvaring med (i utgangspunktet) ei minstetid på 15 år er vel meir sannsynleg.

Krekar er ein trugsel mot Kongerikets tryggleik, og bør sendast ut umiddelbart!

Anonym 6. august 2008 kl. 03:51  

Faragj Ahmad(Mulla Krekar)og hans familie er IKKE velkomne til å bo i Heimdalsgata på Tøyen i Oslo.
En av sønnene går på Vahl skole.
Der er det forøvrig 93% muslimske barn av ulike nasjonaliteter.
Krekar føler seg fanget hjemme i Heimdalsgaten.
Krekar jeg betaler gladelig en enveis billett til Arbil i Nord Irak..
God reise - kom aldri tilbake til Europa mer - verken du eller noen av dine muslimske brødre!

Anonym 6. august 2008 kl. 06:45  

jeg trur nå noen av disse komentarene kan sees på en rasistisk måte, men nå heter det nu ytringsfrihet, MKrekar burde reise hjem ikke bruke norske penger slik, advokaten burde skamme seg for å bruke norske skattepenger slik, å enda klage inn for domstol.
nå burde hvi si nokk er nokk du må reise du er utvist å må forlate landet så vi kan leve videre

Anonym 6. august 2008 kl. 06:52  

hvorfor bruker pressen tid å penger på mulan krekar brude vi egentlig la hver å ha ham i avisene å på tv å heller snu ryggen til ham kanskje det e per kåt han er.
uansett motiv han nu har for dette søksmålet så håper jeg nå da han har fådd noe ut av dette.
for da kan vi alle glemme han å se at andre ting skjer hær i landet i stedet for jakten på mulige terror aktivister.
advokaten burde nektes å videre presantere mulan krekar hvorfor får han penger til dette, og hvordan er det hvi skattebetalere som står for regninga? eller er det av det NORSKE oljefond?
uansett hvor penge kommer ifra så spør jeg da så er dette lovlig?

Anonym 6. august 2008 kl. 07:01  

hvorfor ikke sender vi ikke mulan krekar me politiescorte til domstolen i irak så kan han få den dommen han fortjener av myndighetene i irak hvis han har gjort noe galt da.
amerikanerne vil ha blod, hva vil irak ha da? er han ikke velkommen iblandt sine egne siden han har reist hjem på ferie, hvor kom så disse pengene ifra, terrornettverk, norske skattepenger? uansett hvorfor ble han nå da ikke stoppet å nektet å komme fordi sikkertshetvakta på gardemoen da når han nå er utvist ifra norge eller reiste han kanskje i sjul? hvordan er nå dette mulig hær i en av verdens rikeste land har vi ikke bedre sikkerhet en dette

Anonym 6. august 2008 kl. 07:06  
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym 6. august 2008 kl. 07:11  

nå har krekar søkt om å saksøke norge hvorfor søker du ikke jobb i stedet for å saksøe å bruke penger eller har du så mye penger at det ikke gjør noe uansett hva du gjør i livet, ikke mange hær i landet som kan gjøre det, trur ikke det er en person hær til lands som har så mye penger, hvis du har så mye penger da søk asyl i ett annet land da hvis det er så farlig å dra tilbake til iran da, du er respektløs for norske folk som er gavmilde å veldig hjelpsome mot muslimer å andre typer religion folk, så hvorfor fortsetter du da å holde helvete me norske dra hjem der du kom ifra under en stein i irak så slipper vi å skyte deg for landets sikkerthet

Anonym 6. august 2008 kl. 07:48  

Prøv helst å la være å snakke så mye om mord og skyting er du snill. Jeg må slette innlegg som oppfordrer til vold og drap mm.

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP