Islamsk mas i Storbritannia

Muslimer i Storbritannia prøver å få en nasjonal helligdag tilegnet profeten Muhammed. De ønsker å innføre den nasjonale helligdagen under påskudd att den skal brukes til å øke bevisstheten å forståelsen for profeten Muhammed og islam. Akkurat som om Storbritannia ikke vet nok om islam og den pedofile krigs profeten? London bombingen ble tross alt utført i profeten Muhammed og Allahs navn og derfor vil en slik dag være en hån mot det britiske folk. Dessuten så har Storbritannia sine egne sønner som fortjener oppmerksomhet før Muhammed. Charles Darwin, Isaac Newton og Winston Churchill var alle store britiske personligheter og mye viktigere å hedre enn den fremmede profeten Muhammed. Dessuten så vil en helligdag til ære for Muhammed være å tvinge religion ned halsen på folk og dermed krenke folks religionsfrihet.

Så vi ser tydelig at muslimene har agenda i Europa. De prøver å tvinge islam inn i samfunnet sakte men sikkert uten at vi legger merke til det. Tror du muslimene i Norge våger å komme med lignede krav i Norge? Er vi klare for å motstå lignende krav fra muslimene i Norge? Jeg håper virkelig ikke norske eller britiske politikere gir etter for muslimenes urimelige krav og innfører en helligdag til ære for Muhammed.

http://www.freethinker.co.uk/2008/08/09/this-is-serious-and-we-need-your-help

Britiske statsborgere oppfordres til å underskrive kampanjen mot "Muhammed dagen" her:

2 kommentarer:

Anonym 10. august 2008 kl. 08:44  

Dette er stort for muslimer. Det var en parade i Halifax i mars i år. Les hva en av lederne sa:

Young and old alike waved Islamic flags and peace banners and gave out sweets to onlookers as they passed through the streets.

Organiser Shahid Yuonis said: "This season is very special to Sunni Muslims throughout the world and this is just the beginning of 12 days of celebration.

"When you gather like this it gives you such a sense of well being, it's uplifting to be part of it, and it fills your heart with love."

For mange av oss andre rett tenkende europeiske borgere gir slike hendelser en dyp følelse av å bli krenket i våre verdier.

Anonym 11. august 2008 kl. 05:57  

Er det alt vi har igjen for å ha sunni muslimer her? Islamske flagg og godteri? Det er jo suspekt nok bare med sukkertøy i fra fremmede jo!

Og når det blir masse muslimer som flyr rundt med islamske flagg å deler ut godteri! Ja da misjonerer de plutselig verre enn jehova's vitner.

Men nå er det egentlig ikke lov å utsette folk for religion i offentligheten i Norge. Det er bare jehova's vitner som ikke har blitt satt på plass enda. Misjoneringen til jehova's vitner er egentlig brudd på religionsfriheten til folk. Man skal ha frihet fra ALL religion ALLTID!

Men heldigvis så er ikke jehova's vitner voldelige mot andre. De slår aldri hvis du er uenig. De er bare voldelige mot sine egne barn. Når det gjelder ulydige barn så hever jehova's viner seg enkelt og greit over det norske lovverket å straffer heller barna slik "Watchtower company" i Brooklyn dikterer det.

Den verste avstraffelsen jehova's vitner bruker på barn er slag med flathand, men de mest ekstreme foreldrene kan finne på å kvele gråtende barn til barnet skjønner at det er bedre å holde kjeft enn å bli kvalt. Dette er selvfølgelig helt forferdelig, men jehova's vitner har praktiserte dette på 70, 80 og 90 tallet uten at noen har fått satt en stopper for det. Og det har sikkert ikke blitt noe bedre til nå, dessverre.

Det er sikkert ikke så anderledes i konebanker religionen islam. De har MINST like lav terskel for å dominere og påføre barna sine vold og unødvendig smerte som det jehova's vitner har.

Og hvis vi leter opp de mest perverse ritualene i islamsk kultur så blir sekten til jehova's vitner bare en liten freds elskende hobby religion i forhold. Jeg tenker blant annet på muslimenes "ashora" hvor de slår seg selv til blods og paraderer gråtende rundt i gatene mens blodet spruter. Fenomenet, "ashora", er alene god nok grunn til å forkaste hele religionen islam og dyrkingen av koranen. Islam er skikkelig "gårsdagens".

Eller fakta er at islam ikke bare er "gårsdagens", men totalt akterutseilt. Eneste håpet for islam er at muslimene blir fornøyde og lar seg integrere ordentlig. Og det som er virkelig godt for integreringa, det er at de som ikke er fornøyde med hvordan vi lever livet her i Norge, stikker til helvete å lever ett annet sted. Det er godt for integreringa det.

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP