Retten til å bestemme selv?

Javel? Det var ikke sånn når inkvisisjonen holdt på. Kan ikke skjønne hvorfor disse svindlerne med stråmannen, eller "gud" er det vel stråmannen kalles, skal være noe bedre i disse dager? Har vi utviklet oss?

Men nå som alle skal få muligheten til å bestemme selv, betyr det at religion er "ferdig" i Norge? Har vi endelig "knekt nakken" på dette fæle dyret? Kan vi se frem til en tid hvor religion dør den ydmykende døden den fortjener? Skal endelig folk få øynene opp og skjønne at det finnes ikke noe "gud" eller "allah"? Skal folk endelig få tid til å være frie? Skal vi endelig få tid til å sette oss inn i den vitenskaplige metoden uten å leve med skammen over å være religiøse på papiret?



Få opp øynene folkens! Du lever bare nå. Du kommer ikke til noe paradis når du dør. Det er bare svindel som faller presteskapet tilgode. Tenk selv! Bli fri! Ikke tvihold på idiotiske myter fra steinalderen. Du høres bare ut som en idiot hvis du påstår at det er en "gud" der oppe som favoriserer deg. Og hvis det mot all formodning skulle være en "gud" der ute, så tror jeg han ville straffet de som ikke klarte å tenke selv. Jeg tror han ville le av de som gikk i kirke og moskeer. "Hva faen for en idiot er du", tror jeg han ville sagt. "Tror du jeg ga deg fri vilje for at du skulle ligge på knærne å be som en dressert bikkje?", ville han nok tordne idet han sendte deg til evig pine for å være ett hjernedødt offer for presteskapets "helligdom".

Men nå er det ikke noe evig pine da.


Pat Condell - God is not enough

1 kommentarer:

Anonym 4. august 2008 kl. 12:18  

Jeg må bare si: Det der var dagens flowchart!

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP