Somalisk talsmann tar på seg offerrolle

Vi er livredde for at en morder er ute etter somaliske personer, sier Dirshe Ahmed Mohamed til Dagbladet og gir dermed offerrollen til alle somaliere i Norge. Dirshe mener dermed at det er rasistiske motiver ved mordet på Mahmed Jamal Shirwacs. Dette er noe han velger å tro selv om politiet ikke har sagt noe som støtter hans teorier. Hvorfor ønsker Dirshe å skape denne offerrollen for somaliere? Har han tenkt å syte seg til spesial rettigheter for somaliere? Ikke vet jeg, men jeg håper Dirshe går ut til media og beklager antakelsene sine hvis det viser seg at mordet ikke hadde rasistiske motiver.

Jeg syns denne sutringen fra Dirshe Ahmen Mohamed er smakløs og rasistisk i seg selv. Ja, jeg syns faktisk det er direkte sleipt å prøve å ta på seg offerrolle basert på uoppklart mord hvor motivet ikke er kjent. Jeg syns også Dagbladet burde latt være å slippe Dirshe Ahmen Muhamed til ordet før politiet i det hele tatt har sagt noe som helst om motivet for drapet. Det somaliske miljøet med Dirshe i spissen fortjener ett stort minus for hvordan de har oppført seg i forbindelse med mordet på Mahmed Jamal Shirwacs. Takket være Dirshe Ahmen Mohamed så kan vi vell derfor konkluderer med at somaliere er noen respektløse rasistiske sutrekopper.

14 kommentarer:

Anonym 25. august 2008 kl. 19:04  

Du er ikke god.... Fysj, jeg gremmes over sånne som deg!

Anonym 25. august 2008 kl. 19:08  

Tosk. Ikke særlig konstruktivt, men veldig ektefølt.

Anonym 25. august 2008 kl. 19:11  

Nazipakk!

VRANGSINN 25. august 2008 kl. 19:16  

Vil ikke påstå at å uttale at dem er redde er å ta på seg en offer rolle. Noe småligt av deg å komme med slike påstander. Om de har en grunn til å være redde er en ting. En annen ting er det å ha rett til å være redd. Dette blir ikke verre enn at en gammel dame sier hun er redd fordi naboen har hatt inbrudd. Alle har lov å være akkurat så redde de bare vil i Norge og de har til og med lovfestet rett til å dele denne frykten med deg og meg enten du liker det eller ikke.

Men ja. Jeg kjenner typen din. Vrir alt til å passe din egen virkelighetsoppfatning på bekostning av alle anre.

Anonym 25. august 2008 kl. 20:16  

så masse dritt som denne folkegruppen har utsatt det norske samfunnet for så er ikke frykten deres illegitim.

at dette er ett rasistisk motvivert drap på den annen side tviler jeg på.

sikkert ett internt oppgjør, det har vært flere slike hendelser bare det siste året.

Anonym 25. august 2008 kl. 20:33  

Hva er mest sanssynlig? at en nordmann dreper en somalier eller at somaliere dreper hverandre? Bare spør..

Anonym 25. august 2008 kl. 21:20  

Viss det var ei kvitt menneske som hadde blitt drept og ein talsmann for den tilhøyrande nasjonaliteten sa at det sikkert var ein svart person som stod bak. Hadde det ikkje blitt eit skikkelig ramaskrik om at det var rasistisk??

Men ops, gløymte at det kun er kvite menneske som kan vere rasistar.

Anonym 25. august 2008 kl. 21:42  

Mannnen uttalte at han og resten av den somaliske populasjonen "er redde" for at noen er ute etter dem.
Om du ikke klarer å forstå denne frykten er det ditt eget problem. Jeg synes av den grunn at din blog ikke har noen debattverdi i denne saken.

Og Dagbladet - skjerp dere!!! Vær litt mer kritiske når dere velger blogger å linke til.

Anonym 25. august 2008 kl. 21:48  

Til misantrof

Hva er det somalierne skal være redde for? Det er ingenting som tyder på att morderen til Mahmed Jamal Shirwacs bare jakter på somaliere eller at han i det hele tatt har tenkt å drepe igjen. Det er bare en fyr ved navn Dirshe Ahmen Mohamed som ønsker at vi skal tro det. Jeg skjønner bare ikke hvorfor han har behov for å dele denne frykten med hele Norge. Og jeg syns dagbladet slipper sytingen hans alt for lett til. Det er tross alt ingen ting som tyder at morderen "jakter" på somaliere. Dirshe roper Ulv ulv. Og han påtar seg å snakke for hele miljøet, men hvem er da talsmann for det norske miljøet. Eller det danske eller svenske for den saks skyld? Når ble det normalt at minoritets miljøer i de forskjellige byene i Norge har talsmenn? Og hvorfor har Dirshe fokuset på bakgrunn og nasjonalitet? Hele utspillet fra Dirshe stinker, men han legger jo lista for når folkegrupper kan føle seg forfulgt her i landet. Så da er det bare å huske denne saken til neste gang en nordmann blir drept. Da er det sikkert en utlendig som jakter på nordmenn som går løs. Jævla sleipt sytete svin han der Dirshe f...

Anonym 25. august 2008 kl. 22:37  

legg frem ansiktet på han fyren da..hva slags dritt er dette å sensurere ansikt..

Anonym 26. august 2008 kl. 00:27  

Jeg er selv somaliere bosted i Trondheim. Jeg er ikke enig med Dirshe Ahmed Mohamed sitt utslipp
om at somaliere frykter at en gjerningsmann er ute etter oss.

Tull mener jeg. Vi mener at vi har det bra i Trondheim og frykter ingen. Vi har også tillit til politiet i Sør trønderlag. Vi tror drapsmannen vil forhåpentligvis bli tatt før eller senere

Anonym 26. august 2008 kl. 01:15  

Til somalier med bosted i Trondheim:

Takk for at du ytrer din uenighet med Dirshe Ahmed Mohamed og viser oss en annen side av det somaliske miljøet. Hvem er det som har utnevnt Dirshe som talsmann egentlig? Er han folkevalgt? Og hvorfor krisemaksimerer han så veldig?

Anonym 26. august 2008 kl. 09:18  

-Tviler MEGET sterkt på at det er en person som er "ute" etter somalere generelt. Rasistisk eller ikke -MEGET få blir funnet skutt ute "i skauen" med 5 skudd. -Rasisme er nok LANGT ifra grunnen..... Og ening -De tar på seg offer rollen litt for enkelt.

Anonym 26. august 2008 kl. 22:08  

Hvorfor sier ikke politiet hva det dreier seg om; nemlig et oppgjør i det organiserte kriminelle pirat-taxi miljøet i Trondheim? Kanskje fordi politiet lar disse kriminelle få operere fritt, kanskje..jeg tror de frykter dem.

Er det virkelig noen som har grunn til å føle frykt i Trondheim , så er det nordmenn - utsatt for utallige overfall og knivstikkinger - fra nettopp somaliere. De aller veste! Så disse krokodilletårene er det kun venstresiden, antirasister, PKere og kulturrelativister som biter på. Vi som bor i byen, vet hvem som gjør den utrygg.

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP