Spesialbehandling for muslimer

Atter engang har muslimene klart å få spesialbehandling på grunn av religionen sin. Nå er er det renter på kredittkort det er snakk om. Muslimenes sharia lov tillater ikke at muslimer betaler renter. Så derfor har MasterCard laget ett "spesialkort" for muslimer.

Så da ser vi dessverre igjen at muslimenes idiotiske irrasjonelle steinalder doktriner får særbehandling i vesten. Det er ikke det at det er noe problem, nødvendigvis, men hvorfor skal vi forandre vår kultur for å få den til å passe bedre med ørken religionen til muslimene? Hvorfor innfører vi idiotiske sharia vennlige regler når sharia er basert på sprøyt og overtro fra steinalderen? Skulle det ikke vært omvendt?

At MasterCard ligger på ryggen for islam er ingenting annet enn en stor skam for den vestlige verden. En ting er at sharia lovene til muslimene er gammeldagse og idiotiske. En annen ting er at siden sharia lovene til muslimene er så gammeldagse og idiotiske, så fortjener ikke islam å få spesial behandling i samfunnet vårt heller. Muslimene må få øynene opp og skjønne at slike idiotiske regler ikke har noe i ett fornuftig samfunn å gjøre. Det er helt idiotisk og bakstreversk for begge parter. Både for muslimene og oss vestlige. Derfor burde muslimene nå skamme seg over at vi i vesten atter engang må "spesialbehandle" islam.

Hadde muslimene vært litt smarte så hadde de sagt at de ikke vil ha "spesialkort" fordi det ikke passer seg med "spesialregler" når man prøver å integrere seg. Men nå er jo ikke muslimene de som er flinkest til å ransake seg selv da, dessverre.

Kilde: http://www.metro.co.uk/news/article.html?in_article_id=258913&in_page_id=34

0 kommentarer:

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP