Hva syns muslimer flest om OL og Kina?

Mens nyheter om fundamentale muslimer som dreper seg selv og uskyldige for å få stanset OL hagler rundt ørene våre, så lurer jeg på hva muslimer flest syns om OL og Kina's regime? Er alle muslimer fundamentalt motstandere av OL og Kina eller er det bare feige islamske selvmordsbombere som støtter "hellig" terror mot OL?

2 kommentarer:

Anonym 7. august 2008 kl. 08:23  

Dette er den overlegent minst reflekterte bloggen i Norge. Spytter ut det som passer ditt muslimske fiendebilde - det være seg motebloggen om hijab eller terroristhandlinger i Kina.

For det første - terrorisme defineres av å drepe uskyldige med midler hvis hensikt er å opptrekke oppmerksomhet. Organisasjonene det her er snakk om kjemper for selvstyre, og angrepet var rettet mot kinesiske soldater. "Frigjøringshæren" kalles den kinesiske armé, på samme måte som invasjonen av Tibet står i kinesiske historiebøker som "Frigjøringen av Tibet".

Videre vet du åpenbart ingenting om forholdene i Xinjiang. Undetrykkelsen og diskrimineringen fra kinesiske myndigheter er mildt sagt signifikant. Dødsstraff uten rettsak, mangel på religionsfrihet, mangel på ytringsfrihet etc. Nettopp den muslimfiendtlige holdningen du står for er grunnen til at ETIP ble oppført på FN's liste over terrorgrupper, og siden USA under samme holdning har brutt alle mulige lover for å torturere disse (Guantanamo, Abu Ghraib), så er det desto mer legitimt for det kinesiske regimet å gjennomføre dette.

Det er nesten 30 millioner muslimer i Xinjiang-provinsen, og du skal selvfølgelig dra alle muslimer over en kam. Har du vært i Xinjiang? Eller Kina, for den saks skyld? Mitt råd: av med nisselua, opp med øynene!

Anonym 7. august 2008 kl. 08:36  

Denne bloggen har ett mål for øyet. Og det er å få alle mennesker til å skjønne att alle mennesker har krav på frihet fra ALL religion ALLTID.

Og de som trenger å lære det mest nå, er muslimene, tror jeg. Men hvis du hadde lest litt mer av bloggen så hadde du sett at jeg angriper kristendommen også. I innlegget "Hva er det med profetiene til Abraham?" så angriper jeg kristendom og islam så og si like hardt. Det som på en måte blir paradokset er at det ikke er så mye dritt om kristendommen i dagbladet. Hadde dagbladet vært full av nyheter om kristendommen så hadde jeg skrevet tilsvarende mye om kristendommen.

Så vi får se hva dagbladet "hoster" opp om de Abrhamiske religionene eller religion og overtro generelt. Jeg lover deg at jeg har like lite til overs for all overtro, men nå er det islam som er mest representert i dagbladet.

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP