Hva er det med profetiene til Abraham?

Er det sex med barn som er hele meningen med profetiene til Abraham? Både koranen og bibelen bygger på Abrahams profetier og nå er det ikke bare koran dyrkerne som er i søkelyset for å gifte bort barn til eldre.

Fundamentale Jesu kristi kirke av de siste dagers "hellige" driver tydeligvis også med overgrep av verste sort mot barn med ett av Abrahams "verker" i hånd. Hvorfor kan ikke folk få lov til å velge selv hvem de skal gifte seg med? Hvordan kan noen rettferdiggjøre å gifte bort barna sine mot barna sin egen vilje? Jeg bare spør jeg.

Er det noen som våger å argumentere for tvangsekteskap med barn? Er det noen som våger å argumentere for tvangsekteskap i det hele tatt?

3 kommentarer:

Anonym 6. august 2008 kl. 20:24  

I 2007 ble det ringt 460 telefoner om tvangsekteskap til Røde Kors.
Nå i disse ferietider er det vanlig at slikt kan forekomme.
En barbarisk praksis som ingen normale mennesker kan forsvare.

Anonym 6. august 2008 kl. 20:53  

Det er 460 fortvilete mennesker som ikke får leve livet sitt sammen med de de vil leve livet sitt med. For en forferdelig tragedie. Og for en skam for Norge. Jeg håper verdenssamfunnet og Røde Kors får hjulpet så mange som mulig. Og jeg håper vi alle får satt en stopper for praktisering av tvangsekteskap en gang i fremtiden.

Anonym 10. august 2008 kl. 23:37  

Ja, hva er det med profetiene til Abraham, som har fått så dyptgripende betydning for så mange mennesker?
De kristne, jødene og muslimene har den tro at Gud skal komme og frelse dem en dag.
Med de religiøse motsetningene som bygger seg opp mange steder i verden så må vel de fleste innse at utviklingen går feil vei for alle sammen.
Gamle profetier har tatt styringen på livet til millioner av mennesker som helt uskyldig har blitt parter i denne striden om ideer.
Det er ikke Gud som kommer til å redde tilhengerne av noen religion.
Det er sannheten og medmenneskelig forståelse som kommer til å redde de religiøse og ikke deres religion.
Sannheten er ingen Gud eller guddommelig kraft, den er en tilstand i utvikling og finnes i mange "dimensjoner".
Det vi opplever og ser rundt omkring oss i det daglige liv er tilstander av sannhet. Det vitenskapsmenn finner gjennom forsøk men som ikke uten videre kan oppleves, ligger i en annen "dimensjon" av sannheten. Utviklingen i naturen rundt oss gir stadig endrede sannheter som vi må forholde oss til.
Men kall ikke noe av dette for Guds verk! Sannheten kan bare levende utvikle seg uten religionens åk!
Religion skiller mennesker, forblinder dem og fastlåser motsetninger og holdninger.
Religion er de herskesyke menns sterke verktøy for egen vinning og kontroll.
Den dagen vi alle kan og tør å se dette, og gjør opprør mot galskapen i religionen, vil verden komme inn i en helt ny og positiv utvikling.
Når dette er sagt så er det også riktig at mange mennesker, som en overlevelsesreaksjon i vanskelig og livstruende situasjoner, gjerne griper etter håpet om hjelp fra overnaturlige krefter. Dette er en psykologisk mekanisme nedarvet i evolusjonen som helt klart har hjulpet mange til å overleve mot alle odds. Kilden til utviklingen av religioner?

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP