En mørkhud slår til

En kvinne som nøt friheten av kunne sove i fred på en plen i Oslo sentrum i natt, opplevde at friheten ble krenket da en mann kom å befølte henne på en slik måte at det kan karakteriseres som seksuelt misbruk i henhold til straffelovens paragraf 192.

Man kan selvfølgelig stille spørsmål ved hvorfor kvinnen satte seg i en slik stilling at hun sovnet på en plen midt i byen, men man skal vel heller klandre mannen som ikke klarte å holde fingrene av fatet.

"Hun har forklart at han var mørkhudet, og at han snakket gebrokken engelsk" melder Dagbladet.


Mine tanker er at det kan være en turist, men uansett om det er turist eller en innvandrer/asylsøker så syns jeg at voldtekts menn med fremmedkulturell bakgrunn skal straffes hardt og så settes på første fly tilbake til den kulturen de kommer ifra. Når fremmedkulturelle oppfører seg på den måten så har vi ikke behov dem her i landet, syns jeg.

Så politiet må få tak i jævelen! Og så sender vi han tilbake dit han kommer ifra. Der straffer de han sikkert med døden. Og da må han vel lære.

19 kommentarer:

Anonym 27. juli 2008 kl. 09:36  

Helt enig!
Er lei av at norske myndigheter dalter med innvandrere! De skal lære seg hva man KAN og IKKE kan gjøre i Norge, VI skal ikke trenge å anpasse oss de!

Anonym 27. juli 2008 kl. 11:47  

Helt enig!Send alle som ikke oppfører seg som normale folk med første fly tilbake!

Anonym 27. juli 2008 kl. 12:12  

Bra sagt! I danmark for et par år siden kom det opp forslag om å ikke bare sende slyngelen som hadde gjort noe kriminelt ut av landet, men hele familien hans også! Det er jo ikke noe annet som betyr mer enn familien! Kanskje de hadde tenkt seg om en gang til før det hadde tatt seg til rette!!

Anonym 27. juli 2008 kl. 13:21  
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym 27. juli 2008 kl. 14:14  

Helt enig. Send dem hjem, klipp av dem kjønnet, eller finn en annen måte å bli kvitt en slik pest for samfunnet!

Anonym 27. juli 2008 kl. 14:17  

Nå skal man vel ikke straffe med amputasjon sånn som barbar-statene gjør, men hvis de kommer fra en barbar-stat så kan vi sende de tilbake ditt. Og så tar barbarene selv ansvar for å amputere.

Anonym 27. juli 2008 kl. 14:19  

Nå må vi våkne og verne våre kvinner mot disse fremmede brutale voldtektsmenn, frekke innvandrere som glefser grovt etter den kjærlige hånden som forsyner dem av velferdsgoder og trygghet! Jeg har selv vært vitne til fremmede som tror det er fritt fram for å voldta nordiske blonde engler av uskyld. Den dagen voldtektstormen når de fredelige bygdene i landet og det blir et jævla narkohøl av alt som vi nordmenn en gang hadde, så er det politikerne som skal få SVI! Lenge leve nasjonalstaten Norge! LENGE LEVE VÅRT FEDRELAND!

Anonym 27. juli 2008 kl. 14:47  

Veldig enig. Nå må vi våkne før det blir Ja, vi elsket.

Leve Norge! Leve nordmenn!

Det var engang verdens beste land å bo i. Kanskje på grunn av at nordmenn er noe av det snilleste denne verden har å by på.

Men nå må vi sette foten ned. Ikke noe mer kryping for inntrengerne! De krever respekt i det uendelige, men viser ingen respekt tilbake. Det er vi som skal være stolte! De er vi som fortjener respekt!

Anonym 27. juli 2008 kl. 14:59  

Jeg har politiradio, og denne kvinnen var hardcore narkoman - en av platas faste vankere.

Ingenting å bruke ressurser på mao. Junkiene er jo psykisk ustabile, og kan lire av seg mye rart.

Anonym 27. juli 2008 kl. 15:17  

Hvordan ville denne diskusjonen sett ut om gjerningsmannen var en hvit norsk statsborger undrer jeg? Ville innleggene her sett annerledes ut, eller ville de i det hele tatt eksistert?

Anonym 27. juli 2008 kl. 15:26  

De ville ikke eksistert. Kanskje fordi det er så få etniske nordmenn som tar seg til rette på plener i Oslo sentrum. Innfødte nordmenn voldtar ikke i noe større grad nå en det de gjorde før, tror jeg. Den grove volden og de grove voldtektene er ett fenomen de fremmedkulturelle har tatt med seg, tror jeg.

Det er en grunn til at så mange nordmenn reagerer på volden innvandrerne utfører. Det var ikke fordi vi ønsket masse vold at vi tok dem imot med åpne armer og ga de alt de trengte og mer til.

Om ofret er narkomant spiller ingen rolle. Voldtekt er voldtekt.

Anonym 27. juli 2008 kl. 16:52  

Politiradioen: "En narkoman kvinne mener hun har blitt voldtatt på plenen". Etterhvert kom det opp på politiradioen at det var en afrikansk mann som hadde forgrepet seg på den narkomane.

Anonym 27. juli 2008 kl. 18:21  

Naiviteten råder om dere tror at voldtekter og overfall er noe "de fremmedkulturelle" har tatt med seg til landet vårt. Jeg fatter faktisk ikke at det er mulig å være så lite intelligent og trangsynt som det. Jeg er selv en av de dere kaller nordiske blonde engler av uskyld og jeg har selv blitt utsatt for voldtekt av en etnisk nordmann, og jeg er nok ikke den eneste. Saken er bare at det ikke blir like stor debatt og oppmerksomhet rundt de sakene.

Og misforstå meg rett; jeg forsvarer ikke fremmedkulturelles voldtekter, voldtekt er galt uansett farge, situasjon og tilstand. Ville bare forsøke og åpne deres trangsynte og bedrevitende øyne litt.

Anonym 27. juli 2008 kl. 18:24  

Uansett om etniske nordmenn voldtar like mye som de fremmedkulturelle så trenger vi ikke voldtektene til de fremmedkulturelle i tillegg til de som blir utført av etniske nordmenn. De fremmedkulturelle er gjester og skal oppføre seg eksemplarisk eller så er det på hodet ut av landet, gjerne i døden, syns jeg.

Anonym 27. juli 2008 kl. 18:58  

"Der straffer de han sikkert med døden. Og da må han vel lære."

Jaja, man lærer så lenge man lever.


Eller som Britney Spears sa en gang: Jeg er for dødstraff. Den som har begått en forferdelig forbrytelse, må få en passende straff. Så han lærer til neste gang.

Anonym 27. juli 2008 kl. 19:19  

Denne debatten minner meg om det mange utlendinger kan finne på å si om nordmenn. At de er noen pedofile som drar til Kambodja og Thailand for å knulle småunger. Eller gifter seg med utenlandske kvinner for å bruke dem som sexslaver og tjenere.

At hvite skal være mer pedofile enn andre er vel like feil å si som at utlendinger bare voldtar og stjeler. Men det er ofte dte inntrykket man får av media. "Gjerningsmannen blir beskrevet som mørkhudet...".

Og hver gang man ser bilder av menn som er blitt arrestert for pedofili i utlandet, er de hvite.
Media er media.

Slike debatter kan derfor snus helt på hodet og man kan anklage den ene og den andre "rasen" for å være verst når det kommer til enkelte forbrytelser.

Idiotisk med andre ord!

Og ja da. Før alle "svartinga" kom var Norge et utopi. Ingen kriminalitet, ingen voldtekter, ingen stjal, ingen banna, alle plukka blomster og man banka på nabokjerringas dør med et fat nystekte vafler med brunost på. Det var tider det!

Hva skal man egentlig med kebab, søndagsåpne kiosker, for mange taxisjåfører, ekstra skattepenger fra alle disse utenlandske arbeiderne, for mye hjemmehjelp (det nok av oss nordmenn som står i kø for den type jobb. Fy faen, de stjeler jo jobbene våre og), de 6% av pakistanske legestudentene, de dumme grønnsaksbodene med rare varer jeg ikke kan navnet på (det holder med at Ingrid Hovig introduserte den "eksotiske" paprikaen på 60-tallet), restaurantene og generelt alle de drittjobbene de har som fint kunne godt til oss nordmenn.

For alle voldtar jo. Det bringer bare elendighet til landet vårt og går på sosialen, det er alt de gjør. Jeg er sikker på at den vietnamesiske tannlegen min er tannlegen på dagen og voldtekstmann om natten.
Dårlig ånde han han og...

Anonym 27. juli 2008 kl. 19:24  

Alle som gjør jobben sin er velkommen. De kriminelle fortjener å utvises, syns jeg. En voldtekt som blir gjort av en med fremmedkulturell bakgrunn er en voldtekt vi kunne vært spart for. Send de tilbake ditt de kommer ifra. Da lærer de respekt og ydmykhet.

Anonym 27. juli 2008 kl. 21:23  

"til dit de kommer fra"..hva om de er født og oppvokst i Norge da, og til og med er 3. generasjons innvandrere? det finnes mange mørkhudede NORDMENN!

Anonym 27. juli 2008 kl. 21:28  

Det er snakk om første generasjon, selvfølgelig. "Innvandrere" som er født i Norge kan jo bare takke foreldrene sine hvis de blir oppdratt til fundamentalisme. De skal dømmes som vanlige nordmenn.

Men de som nettopp har kommet hit og misbruker tilliten må sendes ut av landet. Har de ikke noe opphavsland så må vi kanskje begynne med dødsstraff i Norge også. Alternativt holde de innesperret resten av livet.

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP