Mobiliserte opptil 60 mann til rasekrig

Bevæpnet med jernstenger, balltre, kniver og skytevåpen angriper de og skader kvinner og barn, truer med drap og utsetter folk for grov vold. Tilsammen ble 23 skadet eller sendt på sykehus, men de jaktet bare på kurdere!?!

Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette er rase krig fra angriperne og jeg er virkelig spent på hva myndigheter og politi gjør videre i denne saken. Hvis det skulle vise seg å være en vanlig krangel så må vi VIRKELIG gå opp i sømmene hva vi slipper inn i dette landet!

Se også:
http://friverden.blogspot.com/2008/07/mellom-40-og-50-menn-angriper.html

Utenlandsk media om saken:

23 wounded in Norway refugee centre attack (Reuters)
http://feeds.reuters.com/~r/reuters/worldNews/~3/345468677/idUSL564553920080725

23 hurt in Norway refugee center attack (MSNBC)
http://www.msnbc.msn.com/id/25844749/

Norway: 20 hurt by armed men at asylum center (CNN World)
http://rss.cnn.com/~r/rss/cnn_world/~3/345533934/index.html

Norway: more than 20 asylum-seekers hurt in attack (The Washington Times)
http://feeds.feedburner.com/~r/FOREIGN-TheWashingtonTimesAmericasNewspaper/~3/345538510/

20 injured in attack on Norwegian asylum centre (National Post)
http://www.nationalpost.com/rss/story.html?id=679657

19 kommentarer:

Tom-Oslo 25. juli 2008 kl. 15:34  

Dersom små krangler fra folk på mottaket, fører til at en gruppe fra en bestemt nasjonalitet ( I dette tilfellet tjetjenere ), skal mobilisere en diger gruppe utenfra; for å gå til angrep på den andre gruppen ( Kurdere )

Bare forde at Kurdene bråket litt på rommet sitt når Tjetjenerene skulle sove..

Og disse skal vise hvor snille de er; for å få opphold i norge, så lager de bare bråk og kvalme...


Håper de tar dem som står bak, og at de blir retyurnert til hjemmlandet sitt, dersom de fortsetter med slike hendelser.

( For da har dem ingenting her i Norge å gjøre )

( http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/07/25/541763.html )

Anonym 25. juli 2008 kl. 15:45  

Enig i det at de bør sendes hjem, men hvor skal de sendes videre når de begynner å lage bråk i Russland?

Er vi kanskje litt for raske til å dømme Russland for ting og tang. Kasnkje vet vi for lite om den voldelige kulturen Russere har med å gjøre...

Anonym 25. juli 2008 kl. 15:54  

WELCOME TO THE REAL WORLD OLA NORDMANN!

Anonym 25. juli 2008 kl. 16:02  

Tja, dette viser, UANSETT hva politikerne våre sier, hvordan ting kommer til å bli viss vi fortsetter å stue landet fullt av fremmedkulturelle. FÅ DRITEN UT!

Anonym 25. juli 2008 kl. 16:09  

Tiden er inne for å stoppe dette vanvidet.

Hvis vi skal hjelpe folk bør vi hjelpe dem der de er og ikke her i Norge.

Vi ødelegger vårt land og det vil aldri bli det samme. Det å innføre andre kulturer som påvirker oss er virkelig skummelt.

Folket i Norge ønsker ikke dette. Men vi har vært redde for å si hva vi mener fordi vi blir stemplet som rasistiske. Men helt ærlig, hvis vi skal bevare vår egen fredelige kultur må dette vanvidet stoppes nå.

Håper Siv fra Fremskrittspartiet kommer får styre nå.

Bønn til det norske folk.
Si hva dere mener nå. Skriv i aviser, si til andre hva dere mener. Vi må få stoppet denne galskapen som har rammet vårt land.

-vennlig hilsen Bente
som er glad i sitt fedreland og som faktisk ikke er rasist, men som ønsker et fredelig land. La oss hjelpe de som trenger det der de er, la oss handle med dem og behandle dem som likestilte. La de få ha sin kultur i sitt eget land...

Anonym 25. juli 2008 kl. 16:14  

La oss slippe dette styret med andre kulturer.

La dem beholde sine kulturer i sine egne land.

Her i vårt land ønsker vi å beholde vår identitet, vår religion og vår levemåte. Vi er et fredelig folk.

Jeg er rystet over dette. Vi ønsker ikke asylmotak, vi ønsker ikke å måtte forholde oss til krangler...religioner...og sånt.

Vi har bygd opp et land, et godt land, hvorfor skal alle andre må ha av det våre tidligere generasjoner har slitt for her?

Pål

Opprørt 25. juli 2008 kl. 16:31  

Bak en manns hendelse står alltid en kvinne. Disse to tsjetsjenske kvinnene burde virkelig skamme seg. Å utløse slåssing og krangel på grunn av barna! Isteden for å lære barna folkeskikk. Håper alle for som fortjent.

Anonym 25. juli 2008 kl. 16:48  

Ja..., nå da alle Sosialister- SV`er - politikere uten ryggrad og alle andre som er med på og rasere Norges land både når det gjelder trygghet - moral og Økonomi. På tide å få opp øya eller.??? Jeg blir så JÆ... provosert av alle problemer og faenskap våre nye "landsmenn" foretar seg. Er ikke spes rasist men..nok er nok. Ha en rolig sommerhelg. Big A

Unknown 25. juli 2008 kl. 16:59  

Dette bare beviser min påstand,av kurdere ,tsjetsjenere og kosovoalbanere så er 99 % kriminelle og DET vet folk som jobber med innvandring!!!!!!
gamlehov

Anonym 25. juli 2008 kl. 22:13  

Jeg sier bare en ting få driten ut!!

Anonym 26. juli 2008 kl. 11:13  

Yo, idioter. det som egentlig skjedde var at kurdere angrep de to tjetjenske kvinner først, og her er forklaringen deres: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=197132

Jeg hadde selv også grisebanket de jævla kurdere, gikk løs selv på to damer, fikk som fortjent, Håper Virkelig at de ble slått hardt. Sikkert flere horer, kurdere, som vil prøve å "pynte" på sin jævla historie, og prøve å få "positiv".

Anonym 26. juli 2008 kl. 11:17  

""Blogger Terje sa...""



Hva med Deres norske Kriminele? din naivie knott. Hater idiotiske folk som deg, håper du får en på tryne av en tsjetsjener en dag!

Anonym 26. juli 2008 kl. 15:27  

Dette er utrolig irriterende, hva med å vurdere saken fra tjetjenerens side også? Dette er utrolig urettferdig, siden det var Kurdere som startet hele tulleballet, og gikk løs på to tjetjenske kvinner, og begynte å slå dem, fordi de ba om å be barna deres være litt stille i soveværelsen. Hadde de udyrene ikke gått løs på kvinnene, eller hadde det vært noe vakter i asylmottaket, som avverket og beskyttet deres beborere, hadde hele driten vært unngått.

Anonym 26. juli 2008 kl. 16:07  

Jeg tar ikke side med noen. Jeg ønsker bare at slike situasjoner unngåes i fremtiden. Asylsøkere og innvandrere er ansvarlig for sin egen oppførsel, men jeg syns også den norske stat må gjøre det mindre lukrativt for kriminelle å komme til Norge. Og hvis det er slik at noen etniske grupper topper kriminalitets statistikker så er det ett tankekors.

Jeg tror noen etniske gruppers "hellige religiøse bøker" kan gjøre at mennesker fra disse gruppene rettferdiggjør sine egne kriminelle handlinger på norsk jord.

Hørte noe om "arroganse født av ignoranse". Og det er nettopp det jeg tror disse "hellige bøkene" fostrer mange ganger. Arroganse.

Vi ønsker at nye landsmenn skal oppføre seg ydmykt og respektfullt i forhold til loven. Er det virkelig for mye å be om?

Slik arrogante forsøk på å ta loven i egne hender fører bare til fremmedfrykt og sinne hos innfødte nordmenn. De ansvarlige for angrepet burde selv melde seg til politiet og frivillig forlate landet.

Men det var det med ignoranse og arroganse da...

Anonym 26. juli 2008 kl. 16:11  

De som kaster seg over tastaturet og sier "sosialistpolitikers skyld" og "typisk SV-resultat" og annet som ligger på den syltynne hjernelappen, er - enten de skjønner det eller ikke - noe av samma ulla sjøl; kategoriserende og dumme. Hilsen SV'er som mer enn gjerne vil ha disse bråkmakerne ut av landet og som aller helst skulle avkrevd dem anti-sharia-ed. Her er det norsk lov som gjelder, og godtar de ikke det kan de raskest mulig returnere til sitt eget, hjertevarme styringssett.

Anonym 26. juli 2008 kl. 16:12  

Vi ønsker selvfølgelig at våre nye landsmenn ikke bare skal oppføre seg ydmykt i og respektfullt i forhold til loven, men også til innbyggerne generelt i Norge.

"Gjør mot andre som du vil de skal gjøre mot deg" var det vel en kar som sa engang...

Anonym 26. juli 2008 kl. 16:21  

Anti sharia-ed høres bra ut. Siden sharia diskriminerer kvinner, jøder, homoseksuelle, de vantro, mennesker som liker bacon, kristne, hunder, ja, sharia diskriminerer vell det meste som ikke er heteroseksuelle muslimske menn.

Sharia burde kriminaliseres som ett politisk konsept syns jeg, men det strider vell med demokratisk normer.

Eller gjør det det? Kan nazisme demokratisk innføres i Norge?

Anonym 30. juli 2008 kl. 01:35  

har virkelig 23 kurdiske menn sexuellt trakasert 3 tsjetsjenske kvinner og slått dem???hvem tror på dette???bare de som er tsjetsjener tror på disse tull. hvis dere kan mobilisere 50 menn for å angrepe oss kurdere så kan vi mobilisere 1000 menn og kaster dere i have men det er heller ikke riktig forresten det er nok hvis 10 kurdere mobilisere seg så er disse terrorister tilbake til sine hul.nå forstor jeg at russene ikke gidder å ha disse avskum

Anonym 30. juli 2008 kl. 02:14  

Men nå er det akkurat denne "mobiliseringen" og "hevningen vi vil ha slutt på da. Vi ønsker at dere, kurdere som tsjetsjenere, og alle andre for den saks skyld, skal komme hit og innrette dere etter regler og normer. Vi vil ikke at dere skal ta loven i egne hender å drive med vold. Enten så blir dere lovlydige nordmenn som innretter dere etter forholdene eller så kan dere stikke tilbake ditt dere kommer ifra. Vold og vold som straff, hører ikke hjemme i Norge. Vil du ha hevn og vold som straff, så er det andre mer eksotiske land som er det rette for deg.

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP