Utstyr vaktene med automatvåpen

Rundt 40-50 personer tvang seg inn på mottaket bevæpnet med jernstokker, balltre og kniver. De tvang seg forbi vaktene våre, som var sjanseløse i å stoppe dem, forteller mottaksleder Ola Morten Lyng til Dagbladet.

Det er på tide å vise hvem som er sjefen. For å unngå dette så må det enten være vaktselskaper tilstede konstant ved utsatte mottak eller så må de ansatte bevæpnes og trenes til krig, tror jeg. Dette er noe vi ikke skal godta på noen som helst slags måte i Norge. Det neste blir at de angriper innfødte grupperinger de ryker uklar med. Nå må myndighetene vise at de har tenner og at det er de som er sjefen. Knus de utenlandske grupperingene som lager kvalm på norsk jord. NÅ!

Nok for være nok. Vi er drittlei vold og drap! Vi er drittleie av kriminelle utenlandske gjenger som tar loven i egne hender og dreper, voldtar og stjeler. Og nå også kriger mot hverandre.

13 kommentarer:

Anonym 25. juli 2008 kl. 14:24  

Kunne ikke vært mer enig!

Anonym 25. juli 2008 kl. 15:08  

enig. enig. enig!

Anonym 25. juli 2008 kl. 15:21  

Viktig at vi er forsiktige med hvem som får automatvåpen.. Og gi politiet mer løyve til å utøve makt er jeg for.. men å gi det til sikkerhetsvakter, eller vektere, det tror jeg er å be om bråk... vi vil ikke ha borgerkrig heller..

Anonym 25. juli 2008 kl. 15:22  

De flytter religionskrigen til Norge, stygg utvikling, men vi har jo egentlig visst at dette ville komme, og verre vil de sikkert bli... Få FRP til makta!

Anonym 25. juli 2008 kl. 16:55  

Regjeringen vi har idag er utrolig naive.Kan ikke skjønne at de ikke ser hvilken vei dette går.Vi må få en mye strammere asylpolitikk.Ser fram til frp i regjering.

Anonym 25. juli 2008 kl. 22:02  

Alle dere som skriker og hyler om FRP FTW. Dere har ikke skjønt noen ting. Stakkarslige mennesker er dere.

Norge blir gang på gang kåret til verdens beste lang å bo i. Verdens beste. Det betyr at ingen andre land er bedre å bo i.
Hvorfor? spør kanskje noen. Det skyldes ene og alene velferdssystemet vårt som er så utorlig bra. Velferdssystemet er noe som over lang tid har blir kjempet gjenom av politikkens venstreside, og den strider dessverre med FRPs politikk. (Lave skatter og billig alkohol og bensin).

Og med det samme vi er inne på bensintråden; Get a grip folkens! Ja, oljeprisene har gått opp over hele verden, og bensinprisen har selvsagt økt pga. det. (Neida, det er ingen konspirasjoner fra regjeringen) Det har ført til at vi har mindre penge til å kjøpe oss for eksempel: Bensin, nye klær, sydenturer, sprit... listen er lang. Mindre penger, folkens.

I Bangladesh er situasjonen nå slik at barn er nødt til å spise gjørme (JA! Gjørme) fordi maten har blitt så dyr at folk ikke lenger har NOK PENGER TIL MAT!

Ha det i bakhuet, så er vel ikke 3 dager mindre i syden denne sommern så ille vel?

Trenger vel ikke engang begynne på hva jeg syns om vektere med maskinvåpen gjør jeg? Livet er ikke et tv-spill.. ;)

Anonym 26. juli 2008 kl. 01:36  

Til Marius: Utrolig uinteressant sammenligning. Når skal du og dine forstå at kostnadene ved å holde sånne idioter (norske som utenlandske) igang i Norge kan holde hele landsbyer fra å spise gjørme. Tenk på det, neste gang du stemmer. Velferdssystemet har sine klare begrensninger (akkurat som kapitalisme, sosialisme og kommunisme). Men siden vi nå er innenfor en semi-kapitalistisk virkelighet (enten vi liker det eller ikke) så er det faktisk slik at 1 krone rekker lenger der enn her.

Anonym 26. juli 2008 kl. 03:58  

Dessuten burde det vært piggtrådgjerde, lave brakker og et skilt over porten der det sto "Arbeid og bli fri!" eller "Arbeit macht frei" om det kanskje var mange som bare skjønte tysk. Og så kunne man kanskje ha noen snasne uniformer og noen hus i bakgrunnen der det var en slags ovn.

Anonym 26. juli 2008 kl. 04:50  

The good old "Nazi"-card, can`t beat it in killing an debate.

Anonym 26. juli 2008 kl. 05:56  

Ok vil bare kommentere den planen om å gi vektere automatvåpen.

Du er: VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG VELDIG Smart og gjennomtenkt

Burde ha hatt deg som statsminister tror jeg, for en SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ smart person skal man lete lenge etter.

Neste gang du får slike tullete tanker i det lille hodet ditt tror jeg det er best for alle at du rett og slett holder dem for deg selv.

For de som har lyst til å argumentere, søk etter "vektere" og "kriminalitet" på google så KANSKJE dere andre kan forstå hva jeg mener, han som skrev den orginale
kommentaren tror jeg bør skaffe seg en lobotemi, slik at alle de tomme tankene hans kan komme seg ut! Det er sikkert veldig veldig trangt der inne =)

Ok tygg på denne. Hva tror du hadde skjedd hvis den gjengen på 50 ILSINTE folka hadde funnet 5-6 vakter med automatvåpen der? Skal liksom vaktene skyte alle sammen? Er det planen? Eller skal vaktene overgi seg og la mobben skyte dem de er sure på? Hva ER egentlig planen din? Bruke masse skumle våpen og satse ALT på at folk er like pysete som deg? Det er faktisk en del folk på slike plasser som har sett krig/okkupasjon/automatvåpen før og vil ikke nøle med å ta den fra en halvvåken securitas vakt. Heh hadde vært morsom artikkel dette hvis han fjompen som starta denne tråden hadde fått bestemme.

30-40 drept i angrep på asylmottak, statsministern erklærer unntakstilstand og portforbud

Nei, er imponert over hvor veldig veldig veldig smart du er jeg =)

Anonym 26. juli 2008 kl. 06:13  

Jeg syns det var en god ide jeg. Det kan virke som skremsel på ondsinnete sjeler som har tenk å komme å snylte på norge. Tenk selv da. Du har tenkt å søke asyl i norge og så hører du at i norge så blir du møt med maskingevær i asyl mottaket. Hele det laaaaaange oppholdet i asyl mottaket er preget av avhør og kummelige forhold. Noen blir sittende i flere år å vente på å få avslag. Hele tiden med ett automatvåpen i nakken. Det er avskrekkende og da tror jeg mange av snylterne hadde latt være å ta turen hit. De som fortjener asyl hadde vi etter lange og harde avhør fått silet ut. Det kan ikke være vanskelig å se forskjell på en fredelig buddhist kone som har tenkt å bidra til samfunnet vårt og en taliban kriger. Gjør asyl mottakene til skikkelige skrekk leire. Så slipper vi mer av dette tullet. Kanskje søkerne kan gå med fotjern hele tiden også. Tror Israel har noe å lære oss.

Anonym 26. juli 2008 kl. 07:59  

HAHAHAHAHAHAHA Du må leve med deg selv. Stakkar.

Anonym 26. juli 2008 kl. 16:08  

Har noen her tenkt på at det er omtrent kun i Norden at sikkerhets vakter (vektere) ikke bærer våpen? er nok litt drøyt med automat våpen... Og ikke minst Norske vektere gjennomgår en relativ "lang utdannelse" før dem blir vektere, sett i forhold til andre land og faktisk enkelte politi/makt brukende etater i flere land. Og det finnes våpen på markedet idag som hadde mest sannsynlig og ikke minst ved riktig bruk hadde stanset dette angrepet på norsk jord. Er det dette som kan kalles en form for gerilja krig eller terrorisme?

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP