Politiets prioriteringer

Østfolds-politiet prioriterer etterforskningen av angrepene på asylmottaket i Våler høyt, melder dagbladet.

Jeg syns politiet burde gå ut å si at gjerningsmennene skal tas for enhver pris. Slik de sa om NOKAS ranerne. Dette er en sak som ikke må henlegges. Da sender vi signaler om at etniske og religiøse grupperinger kan herje fritt i Norge.

Her må politiet, samt regjering og storting, sette alle midler inn for å ta de skyldige. Det må bli en skikkelig oppvask. En oppvask en gang for alle!

Se også:
http://friverden.blogspot.com/2008/07/kulturell-berikelse.html

5 kommentarer:

Anonym 25. juli 2008 kl. 07:23  

Disse folka skal vi lissom prøve å integrere i norge? Sharja lover? kanskje vi bare burde sendt hele gjennen hjemm dit de kom fra, hvis de ikke klarer å legge sharja lovene sine på hylla når de kommer til Norge.. Da har de INGEN TING her å gjøre...

Anonym 25. juli 2008 kl. 07:32  

Typisk overfladisk og lite gjennomtenkt kommentar. Selv om jeg kan forstå og være enig med deg, så føler jeg at dette er standard uttalelse fleste nordmenn kommer med, "Send dem hjem der de kom fra" og "de har ingenting her å gjøre"..

Anonym 25. juli 2008 kl. 07:36  

Jeg mener helt alvorlig at vi ikke behøver å la folk som har bevist for oss at de er voldelige kriminelle bli i Norge. Disse menneskene bør umiddelbart få avslag fra UDI og deporteres. Vi har nok med å håndtere våre egne kriminelle om vi ikke skal ta på oss å vokte flere.

Anonym 25. juli 2008 kl. 09:11  

De kaller denne gjengen for en "mobb" ettersom det dreier seg om tsjetsjenere, men hadde dette vært en gjeng rotnorske ungdommer ville de uten videre blitt stemplet som "rasister". Selv fom folk angriper asylmottak, betyr det alstå ikke at de er rasister. Men bruken av ordet "rastist" synes å være forbeholdt oss som er helnorske i slike tilfeller, selv om det kan være andre motiver for slike angrep. Det brueks ikke om innvandrere som angriper innvandrere. Er ikke en slik bruk av ordet "rasisme" en slags rasisme i seg selv?

Tom-Oslo 26. juli 2008 kl. 10:23  

Jeg er ganske så sikekr på at volden på mottaket var Rasistisk motivert.

Det sto å lese i en avis ( vg, aftenposten eller dagbladet), at disse tsjetsjenere spurte folk hvor de kom fra, og var de kurdere fikk de juling.

Det er ikke mobb, det er rassister.

( Nå syntes jeg jo det er rart at tsjetsjenerene mobiliserte tsjetsjeska folk i byen her for å utøve vold på mottaket, i stedet for å ta opp eventuelle problem med ledelsen i mottaket, eller politiet, i stedet for å innføre Anarki på mottaket. )

De som står bak Bestillingen av volden, samt de av voldsutøverene som ikke har rukket å bli norsk statsborger, burde umiddelbart sendes hjem, med beskjed til lokale myndigheter om hvorfor vi ikke ønsker dem. ( Bare for å statuere et eksempel på at vi ikke tolererer slik oppførsel ) og slik at tsjetsjenere i hjemmlandet forstår at "kommer vi til norge, må vi oppføre oss"

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP