Farlige grupperinger må knuses

Thomas Haugen som er nabokontakt til asylmottaket er blant de som mener at UDI bør vurdere å se på sammensetningen av asylsøkergrupper ved mottaket.

Det er IKKE jeg enig i. Hvis innvandrer grupperinger ikke klarer å leve sammen med andre grupperinger i Norge, være seg i eller utenfor asylmottak, så er det UT! Vi kan ikke lage forskjellige leire for de forskjellige religionene, nasjonalitetene eller "gjengene" som kommer til Norge. Hva blir det neste? At de begynner å skyte langdistanse raketter på hverandre?

Og hvorfor skal de gruppere seg? Mine etniske norske venner har ikke noe behov for å gruppere seg og bevæpne seg for å angripe rivaler.

Det er såre enkelt. Enten så oppfører de seg som folk uten å danne grupperinger eller så er det rett ut. Og i den saken her så ser det ut som om det er noen fra Tsjetsjenia som har en flybillett med navnet sitt i kursiv på.

1 kommentarer:

Anonym 25. juli 2008 kl. 13:43  

Send de f... Tsjetsjenerne til h..ut av dette landet. Dersom de bare er her for å lage bråk og innfør dritt lover som sharialoven, har de ikke noe her å gjøre. Islam er forøvrig en voldelig religion som må bekjempes.

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP