Mellom 40 og 50 menn angriper asylmottak etter "krangel"

Er det slik våre nye landsmenn "krangler" - så har de bevist at de ikke er verdt å ha her? De direkte starter krig, hvor tilogmed kvinner og barn blir angrepet og skadet, og da syns jeg det er krig de skal få.

Dette er en sak hvor Norge kan bli et foregangs land i Europa. Nå må vi knuse utenlandske kriminelle grupperinger i Norge. Vi må få en politikk hvor vi gjør alt for å unngå att innvandrere grupperer seg og utfører kriminelle handlinger. Lederne for grupperingene må deporteres og de som er medskyldige må straffes etter terror paragrafen. Og de kan antakeligvis ikke sitte i vanlig fengsel heller. Der vil de sikkert lage ny kvalm og rekruttere vanlige folk. Ifølge S-I-A-N.com vil politisk islam prøve å rekruttere fra svake grupper i samfunnet og i fengslene når det er nok muslimer i Norge. Dette er noe vi må ha øynene åpne for da dette allerede er et problem i fengslene i UK. Vi trenger et norsk Guantamo, tror jeg.

8 kommentarer:

Anonym 25. juli 2008 kl. 13:21  

Dette viser vel hvor feilslått asylpolitikken er. Hvordan i all verden kan Norge bruker ressurser på i det hele tatt å vurdere en slik asylsøknad, til de som bare lager kvalm!? Her bør det øyeblikkelig ryddes opp. Ny regjering ønskes velkommen!

Anonym 25. juli 2008 kl. 13:37  

Ja, helt enig. Send hele gjengen hjem igjen!!!!!!

Merethe 25. juli 2008 kl. 13:39  

Er det virkelig noe som bør utløse en utvisning, så er det virkelig dette.

Anonym 25. juli 2008 kl. 13:47  

Slike handlinger kvalifiserer til en ting: Direkte avslag på asylsøknad uten mulighet til å anke. Deretter er det første fly tilbake dit de kom fra..

Anonym 25. juli 2008 kl. 13:48  

Send dem til Sibir med knuste kneskåler!

Anonym 25. juli 2008 kl. 13:55  

Send dem til Bjørnøya hvor de blir satt til å hogge stein. Vi trenger ikke denslags søppelmennesker i Norge!!!

Arne

Stig 25. juli 2008 kl. 14:20  

Legg merke til at det ikke er mulighet for å legge inn kommentarer på hverken VG, DB eller NRK's reportasjer av denne saken... mulig det ikke er noe poeng. Reaksjonene er ikke så vanskelige å forutsi ?

Ja, send dem rett hjem... :)

Anonym 25. juli 2008 kl. 16:43  

Få pakket sendt ut umidelbart.Ser fram til en regjering med frp.

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP