Gener og kultur

De forskjellige folkeslagene på jorden har forskjellige gener. Og kulturen til de forskjellige folkeslagene gjør at noen er mer kriminelle enn andre. Hvis vi ikke skal få ta det i betraktning så kommer vi til å drukne i kriminelle mennesker fra lav-kulturer som utnytter systemet i fremtiden. Noen folkeslag er så å si notorisk kriminelle, men man skal ta en individuell betraktning når man dømmer. Hør politiradio fra Oslo her og hør hvordan nordmenn er underrepresentert i hva politiet har å gjøre. Det er hele tiden "Afrikanere", "Arabere", "mørk hud", "utlendinger", "Rumenere", "Asiater" etc. Etniske nordmenn er sjelden kost for Oslo politiet. Er det dette som er den kulturelle berikelsen fra våre nye landsmenn?

Dagbladet skriver om romfolket som får mat fra fattighuset og selger det videre. Det blir bare for dumt og det går utover tilbudet fattighuset leverer til de som virkelig trenger hjelp. Det er på tide å gi nordmenn tilbake den tryggheten vi hadde før vi ble "beriket" med alskens nye landsmenn. Det må bli slutt på at Norge er ett fristed for kriminelle bander! De må lære at Norge er ett land som tar vare på sine egne og straffer de som er kommet hit for å ødelegge hardt.

immigration through europe


Vi trenger helt klart arbeidsinnvandring, men kriminelle innvandrere må straffes hardt og sendes ut av landet umiddelbart, selv om de har fått norsk statsborgerskap, etter avtjent straff. Og de må sendes ut uten tanke på hvilke konsekvenser de møter i hjemlandet sitt. Vi kan ikke sy puter under armene på voldtekts menn og mordere lenger.

0 kommentarer:

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP