Kulturell berikelse

I 2005 prøvde Tsjetsjenske menn å innføre sharia på et norsk asylmottak i Våler. Politiet karakteriserte tilstandene som skandaløse, kritiske og lovløse. Det samme asylmottaket blir idag oppsøkt av utlendinger med jernstenger som banker asylsøkerne på det groveste. S-I-A-N.com skriver at dette er noe tilhengere av politisk islam kan gjøre for å "varme opp for" eller legitimere innføring av sharia. S-I-A-N mener at ved å utføre slike voldelige handlinger så kan politisk islam få den norske befolkningen til å bli mer tilbøyelig for å innføre sharia for å opprettholde lov og orden. Men det er det siste vi må gjøre. Vi må holde oss til lovverket og heller få tak i de som gjorde dette og straffe de på vanlig måte. Vi kan ikke godta at folk tar loven i egne hender på denne måten.

Hvis vi skal gi mennene med jernstenger særbehandling så må det være å utvise de fra Norge selv om de har fått norsk statsborgerskap. Sharia skal vi ihvertfall ikke ha.

5 kommentarer:

vr 25. juli 2008 kl. 01:40  

TAKK!
FULLSTENDIG ENIG!

Anonym 25. juli 2008 kl. 01:43  

Jeg har en egen plan for disse gutta; hvis de kun snakker jernstangenes språk, så tar jeg gjerne en prat med de selv.

Anonym 25. juli 2008 kl. 03:05  

Blir jernstenger det nye internasjonale språket i Norge? Jeg frykter det.

Anonym 25. juli 2008 kl. 04:18  

Det er et lite omdiskutert faktum at de fleste flyktninger som per i dag når Norges grenser er økonomiske flyktninger. Jeg ser da bort fra kvote-flyktninger som FN fordeler utover verden i henhold til sin egen agenda og plan.

Jeg så for en tid tilbake en reportasje av hvordan USA behandler Somaliske flyktninger. I motsetning til Norge, hvor denne gruppen er dominerende når det gjelder tilpasningsproblemer, så hadde de i Texas (grunnlaget for reportasjen) absolutt ingen problemer med å integrere Somailiere.
De stilte krav til de som kom - og fikk i retur en gjeng med arbeidsomme immigranter som ønsket et nytt og bedre liv, og gjorde sitt til dette.
Her i Norge kjører vi de samme grupper ut på sosial-stønad fra første stund, hvor sosionomer og dess like bruker lang tid på å forstå alle i hjel.

Der hvor Norge velger å tå i mot skikkelig tunge kvote-flyktninger, er andre land langt foran i køen og samler opp folk som har utdannelse og ressurser som faktisk kan bidra til sitt nye hjem-land.

Nok sagt om kvote-flyktninger (og Somaliere) i denne omgang.

De fleste flyktninger som banker på vår dør gjør det av økonomiske grunner. En fattig faen, som alle myke norske hjerter ønsker å hjelpe, klarer ikke å komme seg hit.
Likevel mottar vi disse individer med en så tung respekt at vi inntil det motsatte er bevist - selvsagt tror på deres traumatiske historier. Vi gjør vårt stats-apparat ansvarlig for å behandle disse som de "humanitære flyktninger" de påstår å være.

Internett er gjerne lite utviklet i de land hvor disse flyktningene kommer fra, men lite utviklet betyr ikke at informasjonen er begresnset - den tar bare mer tid - jamfør telefon-modem mot bredbånd. ( Noen som husker da vi sleit med modemer og slikt)

Med stor sannsynlighet tar vi imot et utrolig antall regelrette bløffmakere hva angår egen situasjon i eget land, hvor drømmen er å gjøre det bedre her. Hva de ikke er klar over er at de med den statusen de får ved ankomst (som forfulgt flyktning) kommer til å tilbringe massevis av tid fullstendig in-aktiv.

Hva får du ut av formelen: Svært ressurs sterk + intet fornuftig å gjøre. ?.

Sharia lover meg her og der - dette er ikke mennesker hvor religion betyr mer enn for oss nordmenn. De er faktisk et produkt av dikke-dikke-dikk Norge som når de blir tvunget til inaktivitet produserer forklaringer på hvorfor de starter klan-tilhørighet og deretter religøse forklaringer for dårlig oppførsel.

Konklusjon - Fjern statlige tiltak som medfører lik eller bedre status enn de som arbeider.
Sett krav - retur til hjemland bør være en realitet uansett om de risikerer døds-straff. (Dette er vel den største svøpen Norge noen gang har pålagt seg selv)

Send faenskapet ut - ta vare på de som ønsker å bidra.

Anonym 25. juli 2008 kl. 10:30  

Det flerkulturelle PARADISET er nok et luftslott . Dette slottet er det noen av politikerne i Norge som er veldig begeistret for. Var i Sverige for kort tid siden og der fortalte en sindig svenske at nå var det gått så langt at man i enkelte tilfeller ikke sang den svenske nasjonalsangen for ikke å støte noen! Enkelte har forestillinger om at Skandinavia er PARADISET og SV har i særdeleshet et ansvar her. Til stadighet får vi høre av velfødde normenn som har kjøpt seg stilling i det internasjonale miljø at vi normenn er særdeles bortskjemte. For ikke lenge siden var vi blant de fattigste i Europa og da er det visst veldig galt at dette er endret og nordmenn flest har det bra. Vi har da ingen rett til det overfalles vi med fra media og politikere. Jeg har også reist en del og forstått at den norske kultur ikke et nytt evangelium for hele verdens befolkning.

Tilpasset søk

  © Blogger template 'Grease' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP